BSA KOMBİ DÜNYASI SEKTÖREL TV'DE...

BSA KOMBİ DÜNYASI SEKTÖREL TV'DE.

BSA Doğalgaz Kombi Dünyası Firması 2015 yılında Ankara / Ulus- Rüzgarlı Caddesinde kurulmuştur. Kaliteli ürün, müşteri memnuniyeti, emek ve kararlılıkla günümüze kadar istikrarlı bir şekilde gelmiştir. Hedef ve gayesi tüm müşterilerine üst düzey hizmet vermek olan BSA Doğalgaz Kombi Dünyası’nın asıl amacı kalitesinden ödün verdiği hizmetin devamlılığını sağlayarak yoluna devam etmesidir.  

Haber: Sektörel Bülten / Emel Benli / Ankara

Müşterilerine birinci sınıf işçilik, proje hizmeti sunan firma büyük bir kararlılık ile de kurduğu başarılı kontrol sistemi ile de gerçekleştirdiği tüm projeleri takip etmektedir. İnsan hayatının öneminin ne denli farkında olan BSA Kombi Dünyası, yerinde doğru ve kesin bilgiler ışığında ücretsiz keşif fırsatı sunmaktadır.  ECA, Buderus, Demirdöküm, Viessman, Baymak, Vaillant, Ariston, Bosch, Alarko, gibi Dünya markalarını bünyesinde bulunduran firma, ısı sistemleri, şık ve estetik radyotörler, havlupanlar, ankastre setleri, elektrikli ve gazlı sofbenler, termosifonlar ve gazlı ocak çeşitleri ile hizmet vermektedir. Aynı zamanda “Ankara Başkent Doğalgaz’ın da ”1203001415 firma kodu ile sertifikalı proje çizme yetkili bayisidir.

Ankara’nın tüm kombi ihtiyaçlarına ve toplu inşaat proje işlerine talibiz.” Diyen,BSA Doğalgaz Kombi Dünyası’nın Yön. Kur. Başkanı Salahattin Demirçin ve Yön.Kur. Baş.Yardımcısı Mustafa Demirçin yaptığımız  işin her zaman arkasında duruyoruz ve durmaya da devam edeceğiz diyerek; işlerine olan saygılarını bir kez daha dile getirmişler.   

En iyi kombi markalarını bulabileceğiniz, işçiliğine gözü kapalı güvenebileceğiniz, ücretsiz keşif ve montajları ile yüzünüzü güldüren BSA Kombi Dünyası, Ulus Rüzgarlı Caddesi Funda İşhanı No: 11’de hizmetini vermeye devam etmektedir. Siz değerli mevcut müşterilerine ve nihayi tüketicilere sağlıklı, güzel ve içinizi ısıtan günler dilemektedirler.

BSA KOMBİ DÜNYASI
İletişim: Rüzgarlı Cad. Funda İşhanı No: 11 / A - Ulus / Ankara
Tel: 0312. 310 00 94 pbx
Fax: 0312. 310 00 96
web: www.bsadogalgaz.com 
e-mail: bsadogalgaz@gmail.com


 10 Şubat 2019